Ponura_Panda napisał:
wiem, że jakiś poprawny politycznie lewak zaraz powie, że to szerzenie nienawiści na tle narodowościowym i religijnym... daleko mi do nienawści, mam w Stavanger znajomych naprawdę z wielu krajów, reprezentujących kilka wyznań... ale nie ma wśród nich islamistów... dlaczego, czy to moja wina? czy to wina mojej nienawiści?
To ONI nie integrują się ze społeczeństwem, we własnych, środowiskowych enklawach żyją w przekonaniu, że nie powinni zadawać się z niewiernymi...
...a niejako w nagrodę za systematyczne prześladowania i zabójstwa chrześcijan dostają: azyle, zasiłki i imunnitet nietykalności jaki rozpościerają nad nimi poprawne politycznie rządy krajów europejskich.
www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kole...d-milczy,381556.html
ps. zauważcie że nie cytuję tu portali prawicowych co do, których stronniczości zaraz by się podniosła dyskusja. TVN24 to jak najbardziej "poprawna politycznie" stacja...
Zgadzam się z Tobą całkowicie.
Od dłuższego czasu rozważam wyjazd za granicę do pracy. Ostatecznie zdecydowałem się na Norwegię, a to ze względu właśnie na islam który panuje w krajach zachodniej Europy.
Licze na to, że jesli uda mi się znależć tam pracę i sprowadzę rodzinę nikt nie będzie nękał i szykanował mojego syna ze względu na to że jest katolikiem.(Taki problem mają moi znajomi przebywający w Londynie)