Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8136 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dawno mnie tak nie ucieszyła niekompetencja TVN-u
wczoraj zrobili ankiete
mieli 101% glosujacych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wmeritum.pl/szwecja-77-proc-gwalcicieli-to-muzulmanie/

Szwecja: 77% gwałcicieli to muzułmanie

a jak to wyglada w norwegi ?

pewnie lepiej jak w Polsce w/g statystyk

i.imgur.com/KKGxyj8.png
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.bankier.pl/wiadomosc/Arabia-Saudyjsk...grantow-3000865.html
Arabia Saudyjska czyści rynek pracy z imigrantów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jak tak dalej bedzie to pewnie sami stworzą Andersa 2
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
konflikty.wp.pl/kat,1356,title,Rosja-All...07671,wiadomosc.html
Niezidentyfikowany ciemnoskóry mężczyzna zbezcześcił Sobór Kazański przy placu Czerwonym w Moskwie, wdrapując się na jego dach, skąd wznosił okrzyk "Allah Akbar
Po kilku minutach sprawca został obezwładniony przez policję i sprowadzony z dachu soboru.
Na razie nie wiadomo, co stało się z zatrzymanym mężczyzną. Moskiewska policja oficjalnie ani nie potwierdza, ani nie zaprzecza, że taki incydent miał miejsce.

swinie go zjadly jak znam Ruskich

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Gliński
(shrek84251)
Wiking
Ponura_Panda napisał:
wiem, że jakiś poprawny politycznie lewak zaraz powie, że to szerzenie nienawiści na tle narodowościowym i religijnym... daleko mi do nienawści, mam w Stavanger znajomych naprawdę z wielu krajów, reprezentujących kilka wyznań... ale nie ma wśród nich islamistów... dlaczego, czy to moja wina? czy to wina mojej nienawiści?
To ONI nie integrują się ze społeczeństwem, we własnych, środowiskowych enklawach żyją w przekonaniu, że nie powinni zadawać się z niewiernymi...

...a niejako w nagrodę za systematyczne prześladowania i zabójstwa chrześcijan dostają: azyle, zasiłki i imunnitet nietykalności jaki rozpościerają nad nimi poprawne politycznie rządy krajów europejskich.
www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kole...d-milczy,381556.html

ps. zauważcie że nie cytuję tu portali prawicowych co do, których stronniczości zaraz by się podniosła dyskusja. TVN24 to jak najbardziej "poprawna politycznie" stacja...

Zgadzam się z Tobą całkowicie.
Od dłuższego czasu rozważam wyjazd za granicę do pracy. Ostatecznie zdecydowałem się na Norwegię, a to ze względu właśnie na islam który panuje w krajach zachodniej Europy.
Licze na to, że jesli uda mi się znależć tam pracę i sprowadzę rodzinę nikt nie będzie nękał i szykanował mojego syna ze względu na to że jest katolikiem.(Taki problem mają moi znajomi przebywający w Londynie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok